Oligarkit - helppoa rahaa ja katoavaista valtaa kapitalistisella Venäjällä (Kovakantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
23,91
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Claes Ericsonin kirja kuvaa dramaattisella tavalla sitä, mitä Venäjällä tapahtui Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen. 90-luvun tolkuttomat yksityistämishankkeet, mafian kukoistus, 2000-luvun valtiokapitalismi ja äkkirikkaat oligarkit ovat tuttuja uutisista, mutta miten tämä kaikki oli mahdollista?

Ericson kuvaa havai nnolli sesti, miten Venäjä siirtyi k ertarysäyksellä suunnitelmataloudesta markkinatalouteen. Tämä maailmanhistorian hurjimpiin kuuluva kapitalistinen kokeilu toteutettiin vuodessa Neuvostoliiton kaaduttua. Yksilölle tarjoutui yhtäkkiä mahdollisuus kasata jättimäinen omaisuus, mikä heijastaa samalla yhteiskunnallista kehitystä uudella Venäjällä.

Kuluneet kaksi vuosikymmentä ovat täynnä rohkeita yksityistämishankkeita, dramaattisia valtataisteluita ja uskomattomia ihmiskohtaloita. Taustalta piirtyvät esiin syyt Neuvostoliiton hajoamiseen, kapitalisminyleiset vahvuudet ja heikkoudet sekä kuva siitä, miten Venäjä on kehittynyt taloudellisesti ja poliittisesti perestroikan ajasta vuoden 2010 talouskriisiin.

Claes Ericson on ruotsalainen yrityskonsultti, joka työskentelee Venäjällä ja Itä-Euroopassa. Oligarkit on hänen kolmas Venäjää käsittelevä kirjansa.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.