OBH Nordica 6153 Pure Comfort Super ilmanpuhdistin

OBH Nordica 6153 Pure Comfort Super ilmanpuhdistin

Tilapäisesti loppu
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Rated 4,4 out of 5 by 5 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Yksi toiminto mitä harvasta löytyy Hyvä laite. Tuo muusiikki/ääni valikoima on todella hyvä. Helpottaa lapsen nukuttamista. Loistava lisä laitteelle. 12. elokuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Hyvä ostos Laite oli tosiaankin hyvä hankinta. Tehoja pystyy säätämään hyvin ja on tarvittaessa tosi hiljainen. Siivotessa huomaa kyllä, että pöly määrä on vähentynyt selvästi ja huoneilmakin on puhtaampaa. 22. huhtikuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Hyvä ostos! Ollut pari viikkoa käytössä ja tuntuu toimivan oikein hyvin tarkoitukseen. Ilma (ja uni) selkeästi parempi, meillä makuuhuoneessa siis käytössä. Taloudessa atopia ja astma. Suositan kokeilemaan. Niin joo, laitteen ajastettava äänitoiminto hieman hymyilyttää :) 14. huhtikuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Puhdas ilma On ollut paljon helpompi hengittää puhdasta ilmaa ja krooninen allerginen nuhani on helpottanut. Kotona on ollut mukavampi olla ja ilma ollut raikas. Laitteen ääni- ja musiikkipuoleen en ole vielä tutustunut. Yöllä ei normaali käyttöääni ole häirinnyt - pienemmällä teholla - nukkumista. Suosittelen laitetta kaikille puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta nauttiville! 7. lokakuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Siro ja tehokas Meillä ei ole aikaisemmin käytetty ilmanpuhdistimia, mutta koska olemme mieheni kanssa herkkiä siitepölylle ja muutenkin taipuvaisia allergiaan, päätimme kokeilla, jos tästä olisi apua vaivaamme: meillä pärskitään aika ajoin nukkumaan mennessä ja herätessä. Asumme myös vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella, josta nousee kaikenlaista pölyä meille ikkunan ollessa auki. Ostopäätökseeni vaikutti, että laite on Allergia- ja astmaliiton hyväksymä. Varsinaiseen pahimpaan siitepölyaikaan emme ole laitetta vielä testanneet, osto kun tehtiin vasta paljolti siitepölykauden jälkeen. Siksi esimerkiksi laitteen siitepölyä eliminoivaan vaikutukseen en osaa ottaa kantaa. Laite on ollut meillä käytössä makuuhuoneessa ja olen ollut siihen tyytyväinen. Laitteessa on kolme eri tehoa: pienimmällä teholla käytettäessä laitteessa on todella hiljainen ääni, lähes olematon, joten nukkumista se ei häiritse lainkaan. Kakkostehollakaan pidettäessä se ei pidä häiritsevää ääntä, lähinnä hiljaista hurinaa. Kolmas teho muistuttaa ääneltään jo hyvin tehokasta tuuletinta, mutta sopii käytettäväksi meillä silloin, kun huoneessa ei nukuta. Ajastinominaisuus on hyvä, jos ei tahdo pitää laitetta käynnissä koko yötä. Laite siis sammuu itsekseen käyttäjän näin halutessa joko tunnin, neljän tunnin tai kahdeksan tunnin päästä. Laitteesta on mahdollista soittaa myös musiikkia ja rauhoittavia ääniä, kuten meren kohinaa. Meille tämä ominaisuus on turha, mutta voisin kuvitella sen auttavan, jos laitteen pelkkä humina isoilla tehoilla häiritsee. Huoneilma tuntuu meillä puhdistuneen, sillä emme aivastele enää samalla tavalla kuin ennen laitteen hankintaa ja muutenkin epämääräinen tunkkaisuus on vähentynyt. Laite on melko siro ja huomaamaton ja sulautuu neutraalin värinsä vuoksi hyvin muuhun sisustukseen. Myös laitteen käytettävyys saa meiltä kiitosta: ei liikaa nappuloita tai ominaisuuksia vaan yksinkertaiset ja visuaaliset painikkeet. Ainoa varsinainen miinus oli ohjekirjan sijainti pakkauksessa: se löytyi vasta itse laitetta avatessa suodattimien kanssa samasta muovikääreestä. Kärsivällistä luonnetta tämä ei varmasti haittaa, mutta itsellä tuli jo ihmetys, että eikö niitä ohjeita ollutkaan mukana. Kaikenkaikkiaan erinomainen tuote, meillä tullut tarpeeseen! 2. syyskuuta 2014
  • 2016-10-23 T08:52:55.876-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_5, tr_5
  • loc_en_US, sid_00020946460, prod, sort_default

Ilmanpuhdistin takaa ihanteellisen sisäilman. Neutralisoi sisäilmaa negatiivisten ionien avulla. Puhdistaa jopa 99,97 % sisäilman siitepölystä, pölypunkeista, bakteereista, viruksista, tupakansavusta ja muista hajuista, mitkä voivat aiheuttaa allergioita. CADR (Clean Air Delivery Rate) 210 m3/tunti. 2 suodatinta: HEPA-suodatin sekä aktiivihiilisuodatin. Ajastin ja 3 nopeutta. Suodattimien vaihtotarpeen ilmaisin. Erittäin hiljainen.

Ominaisuudet

EAN 5708642061537
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Sertifikaatit, yhteistyöt, liitot ja hyväksytys Malli 6154 on saanut Allergia- ja astmaliiton allergiatunnuksen.
Malli 6153
Tuoteperhe Pure Comfort
Huonekoko (m²) 50
Mukana tulevien suodattimien lkm 2
Tyyppi Ilmanpuhdistimet
Kaukosäädin Ei
Pyörät Ei
Huonetermostaatti Ei
Hydrometri Ei
Automaattinen virrankatkaisu Ei
Ajastin Kyllä
Korkeus (cm) 26.9
Leveys (cm) 43
Syvyys (cm) 40.6
Paino (kg) 5

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä

Prisman verkkokaupan kautta ostettaville kodinkoneilla ja viihde-elektroniikan tuotteille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

1. Asennuspalvelut

Laiteasennuspalvelut on tarkoitettu kotiin kuljetettaville kodinkoneille ja viihde-elektroniikan laitteille. Asennukset Prisma Verkkokaupalle suorittaa Info Care.

Asennukset tehdään arkisin klo 9 – 21 välisenä aikana. Ajankohta sovitaan tilauksen toimitusajasta sovittaessa.

Asennuksiin sisältyy

- Laitteen asennus käyttökuntoon valmistajan asennusohjeiden ja voimassaolevien säädösten mukaan.
- Tarvittavien kytkentöjen ja liitäntöjen tekeminen sekä sähkön kytkeytymisen tarkistus.
- Purkaminen kuljetuspakkauksista, mahdollisten kuljetustukien poistaminen ja pakkausjätteen poisvienti.
- Normaalista käyttökunnosta poikkeavat lisäasennukset ja -määritykset käsitetään lisätöinä, joista InfoCare laskuttaa vastaanottajaa erikseen. Tällaisia asennuksia ovat mm. integroitavien laitteiden kalusteasennukset. Esim. astianpesukoneeseen etulevyksi asennetaan kalustelevy.

Asennuksiin ei sisälly

- Kiinteät asennukset tai kiinnitykset, kuten esimerkiksi kaiuttimien kiinnitykset seinään tms.
- Läpiviennit kiinteiden rakenteiden tai kalusteiden läpi
- Kalustemuutokset
- Asennuksessa mahdollisesti tarvittavien kaapeleiden piilotus tai kotelointi
- Mikäli asennuksen suorittamiseksi tarvitaan pientarvikkeita, jotka eivät ole toimitettavan laitteen mukana (esimerkiksi jatkojohtoja, kiristimiä, tiivistimiä tai kaapeleita), asentaja toimittaa ne mahdollisuuksien mukaan ja InfoCare laskuttaa ne erikseen loppuasiakkaalta.

Tarkemmat kuvaukset tuoteryhmittäisistä asennuspalveluista löytyvät kohdasta 3.

Mikäli asennuspalveluun on huomautettavaa, on virheestä reklamoitava Prisma Verkkokaupan asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti.

2. Poiskuljetuspalvelut

Poiskuljetus on vain ison tuotteen kotiinkuljetuksen yhteydessä tilattava palvelu.

Palvelu on tarkoitettu kuluttajilta tulevan sähkö- ja elektroniikkaromun tai kalusteromun poiskuljetukseen.

Yhtä uutta laitetta vastaan voi tilata yhden vastaavan tuotteen kuljetuksen

Lue tarkemmat tuoteryhmittäiset palvelukuvaukset täältä >


Huom. Prisma verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 65 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.
Huom! Myymälänouto ei
ole aina mahdollinen isoille tuotteille. Esim. kuntokeskukset ja
vastaavat. Myymälänouto toimituksen maksimimitat
80 cm x 180 cm x 80 cm & 35 kg.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto Postin pakettiautomaatista
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan
postin pakettiautomaattiin yli 65 € ostoista. Huomaathan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole automaattia. Pakettiautomaatti paketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin
(suuret tuotteet)

Toimituskulut 49,00 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuoteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kuntoilulaitteet ja vastaavat.
Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.

Maksutavat

Prisman verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Danske Bank ja LähiTapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.


Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
LähiTapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Prisma verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.

Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun