Prisma verkkokauppa

Prisma lyhyesti

Prisma on edullinen perhemarket

Prisma on S-ryhmän perheystävällinen hypermarket, jossa on pysyvästi edullinen hintataso ja monipuolinen tuotevalikoima. Prismassa voit hoitaa kaikki kodin hankinnat yhdellä kauppamatkalla. Laajan elintarvike- ja päivittäistavaravalikoiman lisäksi Prismassa on kattava tarjonta kodin, vapaa-ajan ja pukeutumisen tuotteita. Myymälöiden valikoimissa on noin 11 000 – 20 000 päivittäistavaratuotetta, ja kaikkien tuotteiden määrä on keskimäärin 60 000.

Prisman toiminta on suunniteltua sinua varten. Myymälään tuleminen ja liikkuminen myymälässä on tehty helpoksi. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pysäköintitilaa on runsaasti. Isot ja selkeät myymälät, laaja valikoima, opasteet ja esillepano tekevät ostosmatkastasi helpon ja mukavan. Myymälöiden yhteydessä on usein myös erikoisliikkeitä ja muita oheispalveluja kuten ravintola, kahvila, polttoainepalvelu tai puutarhamyymälä. Jokaisessa Prismassa on lisäksi asiakaspalvelupiste, jossa voit hoitaa esimerkiksi asiakasomistajuuteen ja S-pankin asiakkuuteen liittyviä asioita.

Prisma.fi-verkkopalvelu

Voit asioida Prismassa myös verkossa. Prisma.fi-palvelussa voit ostaa tuotteita ja tutustua osaan Prisman myymälöiden käyttötavaravalikoimaa. Palvelussa on selattavissa yli 25 000 tuotteen tiedot, pääasiassa kodin, kodintekniikan, urheilun sekä remontoinnin tuotteita. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja päivitämme myös verkkopalvelun tuotemäärää. Verkkopalvelussa on toistaiseksi hyvin rajallisesti mm. pukeutumisen tuotteita.

Prisman myymälävalikoiman saldot päivittyvät viiveellä, ja siksi on mahdollista, että valikoimaan kuuluvaa tuotetta ei juuri nyt ole hyllyssä saatavana. Tarvittaessa voit varmistaa tuotteen saatavuuden Prismasta esim puhelimitse. Tuotteiden hinnat saattavat muuttua. Muutospäivä vaihtelee kuukausittain, mutta sijoittuu kuukauden ensimmäiselle viikolle (1-7.päivä).

Prisma.fi-verkkopalvelusta löydät helposti lähimmän myymäläsi yhteystiedot ja aukioloajat. 

Elintarvikkeita ja muita päivittäistavaroita on mahdollista käydä selaamassa osoitteessa foodie.fi.

Tervetuloa Prismaan ja prisma.fi-verkkopalveluun!