Musta Hirvi puhuu (Kovakantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
24,98
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Moderni henkisyyden klassikko ja unohtumaton kuvaus Lakota-intiaanien elämästä.

Yhdysvaltalainen runoilija, kirjailija ja kriitikko John G. Neihardt tapasi oglala-sioux -heimon pyhän miehen Mustan Hirven ensimmäistä kertaa vuonna 1930. Musta Hirvi tunnisti Neihardtin sukulaissielukseen, joka oli lähetetty oppimaan "sen, mitä minulle on annettu ihmiskuntaa varten." Kohtaaminen johti tähän kirjaan, jossa Musta Hirvi kertoo elämäntarinansa, muistelee taisteluitaan valkoisen miehen kanssa ja kuvaa näkyjään ja hengellistä maailmankäsitystään, joka teki syvän vaikutuksen muiden muassa psykoanalyytikko Carl Jungiin. Nykyään Mustan Hirven opetukset tunnetaan kaikkialla maailmassa.

Mustan Hirven suuri näky paljastui hänelle suuren hävityksen ja tuhon aikana, jolloin ulkopuoliset varastivat lakotojen maat, teurastivat puhvelit ja uhkasivat heidän ikiaikaista elämäntapaansa. Kuten Musta Hirvi muistelee, lakotat taistelivat vapautensa puolesta legendaaristen johtajiensa Istuvan Härän ja Hullun Hevosen johdolla voittamalla kuuluisan Little Big Hornin taistelun ja kärsimällä Wounded Kneen verilöylyn kammottavat tappiot.

Musta Hirvi puhuu on kuitenkin enemmän kuin eeppinen kertomus alkuperäiskansojen historiasta ja eloonjäämistaistelusta. Se on myös liikuttava kasvukertomus ja hengellinen klassikko: Mustan Hirven näkemys maailmasta suurena kokonaisuutena sekä eläimien, luonnon ja ihmisen roolista siinä on aina yhtä ajankohtainen.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.