Musiikkiseikkailu 3 (Pehmeäkantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
31,51
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Musiikkiseikkailu on uudenaikainen musiikin perusteiden oppimateriaalisarja, jonka 3. osa vie päätökseen perustason opinnot.

Musiikkiseikkailu 3:n musiikillinen anti painottuu taidemusiikin katkelmiin. Niiden ohella tutustutaan mm. kokosävelharmoniaan sekä valittuihin kevyen musiikin ilmiöihin, kuten rytmiseen kolmimuunteisuuteen ja bluesharmoniaan. Harmonian käsittelyssä käytetään rinnakkain aste- ja reaalisointumerkkejä. Kaikki tehtävät ja harjoituksen kannustavat soiviin toteutuksiin, laulaen tai soittaen, ryhmässä tai yksin.

Harmonia- ja moniäänisten harjoitusten tueksi on laadittu soivia näytteitä, jotka on koottu Musiikkiseikkailun Äänikirjastoon. Se löytyy nettisivustolta www.musiikkiseikkailu.com, jossa on myös lisämateriaalia, oppimispelejä, opetusvinkkejä, älytaulujen latausohjeet sekä keskustelupalsta opettajille.

Musiikkiseikkailu soveltuu erinomaisesti musiikkioppilaitosten, kurssien, kuorojen ja musiikkiluokkien opetusmateriaaliksi samoin kuin itseopiskelijan tarpeisiin. Kirja sopii käytettäväksi myös soitonopetuksen oheismateriaalina.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.