Mun mahdollisuus (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 158ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
86,42

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 7 - 22 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Mun mahdollisuus - Luovin valmentavassa koulutuksessa on ensimmäinen Ammattiopisto Luovin julkaisusarjassa julkaistava teos. Julkaisusarjan tarkoituksena on tuottaa tietoa ammatillisen erityisopetuksen tueksi sekä tehdä erityisopiskelijoiden kanssa tehtävää työtä näkyväksi. Julkaistavissa teoksissa käsitellään ammatilliseen erityisopetukseen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Erityisesti huomion kohteina ovat aiheet, joista on vain rajallisesti tietoa saatavilla. Näin myös tässä sarjan ensimmäisessä julkaisussa.

Mun mahdollisuus -kirjassa tarkastellaan valmentavaa koulutusta ja sen erityistä tukea tarvitseville nuorille tarjoamia mahdollisuuksia. Valmentava koulutus on monille ihmisille tuntemattomampi koulutusmuoto ja sitä koskevaa tietoa on tällä hetkellä vain rajallisesti saatavissa. Kirjan tavoitteena on vastata valmentavaa koulutusta koskevan tiedon tarpeeseen antamalla tietoa valmentavasta koulutuksesta yleensä sekä erityisesti Luovin valmentavasta koulutuksesta.

Kirjan johtoajatuksena ovat valmentavan koulutuksen erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille tarjoamat mahdollisuudet. Kirja jakaantuu kolmeen osaan. Ensimmäisessä osassa tarkastellaan valmentavan koulutuksen taustaa ja lähtökohtia. Samalla tässä osiossa on kyse valmentavan koulutuksen perusteista ja niiden teoreettisesta pohdinnasta. Toisessa osassa huomion kohteena ovat valmentavaan koulutukseen liittyvät kokemukset. Aihetta lähestytään opiskelijan, opiskelijan vanhemman, opettajan sekä opettaja-ohjaaja työparin näkökulmista. Kirjan kolmannessa osassa tarkastellaan valmentavan koulutuksen työmenetelmiä äidinkielenopetuksen, luovan kirjoittamisen, etä- ja monimuoto-opetuksen, ohjauksen ja tukipalvelujen näkökulmista. Erityistä tukea tarvitsevien nuorten parissa toimivat voivat löytää kirjasta ideoita omaan työhönsä. Vaikka menetelmät eivät ole välttämättä sellaisenaan sovellettavia, voi itse kukin kehittää niiden pohjalta omia tapojaan toimia.

Lisäksi kirjassa käsitellään lyhyesti valmentavan koulutuksen historiaa ja tulevaisuuden haasteita.

Kirjan kirjoittajat ovat Ammattiopisto Luovissa työskenteleviä erityisopetuksen ammattilaisia. Kirjan ovat toimittaneet Luovin kehityspäällikkö Lea Veivo ja tutkimuspäällikkö Anna-Liisa Lämsä.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Bonus ostoista jopa 5 %
  3. 3 Lisäksi S-Etukortti Visalla 0,5 % maksutapaetua.
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.