Mieliruokaa kasviksista ja kalasta (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 117ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
34,65
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Maamme ensimmäisen ammattimaisen kasvisruokakokin teos on enemmän kuin pelkkä keittokirja. Hans Friedrichsen kertoo parhaiden valmistusohjeidensa lisäksi ruokiin ja ruoka-aineisiin liittyvää historiallista tietoa, mytologioita ja tarinoita. Perinteisten keittokirjaosioiden lisäksi kirjan erikoisuuksina ovat suuremman porukan ruokkimiseen tarkoitettu "festariruokaosio" sekä oma lukunsa eksoottisille mausteseoksille. Harvinaisemmille yrteille annetaan kasvatusohjeet.

Hans Friedrichsen tuli vuonna 1974 Amsterdamista Suomeen vetämään tuolloin perusteella ollutta legendaarista Kasvisravintolaa, jossa hän työskenteli kymmenen vuotta. Friedrichsen on maassamme pioneeri myös festivaaliruoan valmistajana mm. Kaivopuiston tapahtumissa. Suvi Heino on freelancetoimittaja ja tietokirjailija. Molemmat asuvat ja työskentelevät Fiskarsissa.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.