Meidän leipämme (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 197ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
32,38

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Arvostettua Välimeren breviaariota (Loki-kirjat 2003) hengeltään muistuttava teos keskittyy Välimeren kulttuurin yhteen osa-alueeseen: leivän syntyyn ja monimuotoisuuteen muinaisuudesta nykypäivään. Välimeren alueen lisäksi tekijä käsittelee leipää osana koko Euroopan yhteistä historiaa ja kulttuuriperintöä. Leipä on ollut ikiajat paikoillaan asuneiden yhteisöjen peruselintarvike, mutta myös matkailijat, purjehtijat ja pyhiinvaeltajat ovat kuljettaneet sitä mukanaan. Leivän takia on sodittu, ehtoollisleivän luonteesta on kiistelty kirkollisissa piireissä, leipä on taideteosten ikuinen aihe. Leipä on konkreettinen elintarvike mutta myös symbolinen ja myyttinen käsite, runsauden ja puutteen vertauskuva. "Meidän leipämme" etsii monenlaisten leipätyyppien etymologista ja etnologista taustaa ja liittää ne historiallisten tapahtumien ja luonnonilmiöiden yhteyteen, eri kansojen ja uskontojen tapoihin ja muuttuviin sosiaalisiin ja yhteiskunnallisiin oloihin, kirjoittajan omia henkilökohtaisia kokemuksia ja muistoja unohtamatta. Kroatialainen Predrag Matvejevi (1932) valmistui tohtoriksi Sorbonnen yliopistosta ja on usean ranskalaisen, italialaisen ja bosnialaisen yliopiston kunniatohtori sekä PEN-klubin kunniavarapuheenjohtaja. Hän on julkaissut lähes kolmekymmentä teosta, joita on käännetty kymmenille kielille. Teos ilmestyy 2.10.2014 Kroatiasta suomentanut Kari Klemelä
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.