Linjen 7 (Pehmeäkantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
29,85
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Linjen är vår nya serie i matematik för årskurserna 7-9. För varje årskurs finns lärobok, övningsbok, lärarhandledning och ett omfattande digitalt material. Serien utkommer både på svenska och finska.

Linjen 7 Lärobok går rakt på sak, med kortfattad, tydlig teori och åskådliga exempel. Läroboken är indelad i tre tematiska avsnitt: Matematiska baskunskaper, Plangeometri 1 och Variabler, ekvationer och potenser. Avsnitten är i sin tur indelade i kapitel med teori, övningsuppgifter av olika svårighetsgrad, hemuppgifter och kluriga nötter att knäcka. I alla tre avsnitt ingår även två kapitel med repetitionsövningar och facit till övningsuppgifterna.

Linjen 7 Övningsbok har samma kapitelindelning som läroboken. Övningsboken ger läraren möjlighet att välja fler basuppgifter eller utmaningar till dem som behöver det.

Lärarhandledningen för årskurs 7 är uppdelad i tre häften och innehåller undervisningstips, extra material, huvudräkningsuppgifter, prov och facit till både övningsuppgifterna och hemuppgifterna.

Det digitala materialet Digilinjen tar matematikundervisningen till en ny dimension. Digilinjen och läroboken kan kombineras flexibelt i undervisningen. De digitala uppgifterna följer samma indelning som böckerna.

Digilinjen för läraren underlättar och försnabbar lärarens arbete. Eleven får konstruktiv feedback i realtid i de digitala uppgifterna. Läraren får i sin tur feedback på temanivå, gruppnivå eller elevnivå och kan använda den informationen som stöd för utvärderingen av ett visst avsnitt och för enskilda elever.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.