Lähetystyö (Pehmeäkantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
18,00
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 9 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Lähetystyön historian tunteminen auttaa ymmärtämään lähetystyötä sen kehittämiseksi tätä päivää ja huomista varten. Teologian tohtorit Reijo Arkkila ja Pekka Huhtinen Evankeliumiyhdistyksen lähetystysosastolta ovat kirjoittaneet kirjan Lähetystyö - Eilen, tänään ja huomenna. Menneitä vuosia tarkastellaan evankelisen liikkeen lähetysrakkauden juurista ja Japanin lähetyksen alkuvuosista aina näihin päiviin saakka. Ajankohtaisina kysymyksinä esiin nousevat Sleyn lähetystyön kirkollisuus ja painopisteet.

Tekijöiden mukaan eri aikakausina ja uusien haasteiden keskellä toimittaessa on korvaamattoman arvokasta, jos osataan erotella ne lähetystyön elementit, joita ei voi eikä saa muuttaa. Toisaalta tulee rohkeasti olla uudistamassa niitä asioita, joiden kehittäminen ja uudistaminen on välttämätön pelastuksen evankeliumin levittämiseksi juuri tässä ja nyt. Kirja auttaa ymmärtämään Sleyn asemaa ja visiota tunnustuksellisena luterilaisena lähetysjärjestönä.

Kirjan sisältö on sekä suomeksi että englanniksi. Kirjan suomenkielinen osio on pituudeltaan 50 sivua. Englanninkielinen osuus on käännös suomenkielisistä teksteistä. Kirjassa on myös kuvia vuosien varrelta.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.