Kunnossapito (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 265ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
85,36

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Uuden vuosituhannen kunnossapito ei ole enää nopeaa korjaamista, vaan tietoon ja osaamiseen perustuvaa tuotanto-omaisuuden hoitamista. Tuotanto-omaisuuden hoitaminen on yrityksessä panostus, jonka tuotto syntyy tuotantoprosessin optimoidusta ja kontrolloidusta hallinnasta. Mitä tehokkaampaa hoitaminen on, sitä enemmän tuotteita pystytään valmistamaan. Tällä tavalla tuotantoprosessiin investoiduille rahoille saadaan parempi tuotto. Tämä on ainoa keino ylläpitää tai parantaa yrityksen kilpailukykyä.

Tuotanto-omaisuuden hoitamisen tehokkuus muodostuu kahdesta tekijästä, halusta ja kyvystä. Kyvykkyys puolestaan koostuu tiedosta ja taidosta. Jos ne eivät ole kunnossa, riittävää kyvykkyyttä ja edelleen tehokkuutta ei pystytä saavuttamaan.

Tämän kirjan avulla lukija saa perustiedot, joiden pohjalta voidaan kehittää taitoja ja näin varmistaa riittävä kyvykkyys yrityksen kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Kirjaa voidaan pitää uutena, vaikka se itse asiassa on Kunnossapito-kirjan viides painos, mutta täysin uusittu. Tämä siksi, että parin viimeisen vuoden aikana tuotanto-omaisuuden hoitamisen keskeisimmät käsitestandardit ovat uudistuneet. Lisäksi suomenkieliset käsitteet on määritelty paremmin suomen kieleen sopiviksi sen sijaan, että ne olisi käännetty sanatarkasti alkuperäisistä EN-standardeista. Tätä osaamista tarvitaan, kun lasketaan tehokkuuteen liittyviä tunnuslukija ja suunnataan toimenpiteitä sinne, missä niitä eniten tarvitaan.

Käsitteiden lisäksi kirjaan on sisällytetty tutkimusmenetelmiä ja -tuloksia, joiden avulla voidaan tehostaa oikeita ja tarpeellisia toimintoja sekä luopua tarpeettomista.

Tätä kirjaa ei ole tarkoitettu vain oppilaitoskäyttöön ja nuorille. Myös ns. vanhojen partojen on opiskeltava uudet käsitestandardit ja käsitteet, jotta kirjallisuuden ja erilaisten esitelmien seuranta sujuu. Uutta ajankohtaista tietoa tarvitaan, kun siirrytään reagoivasta korjaavasta kunnossapidosta ennakoivaan ja vikaantumista ehkäisevään tuotanto-omaisuuden hoitamiseen. Tavoite ei ole enää korjausten nopea suorittaminen, vaan vikojen ehkäisy yhdistettynä kunnossapidon määrän vähentämiseen.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.