Kulttuurihistoriallinen keittokirja (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 132ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
37,46
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Parinkymmenen museon ja ruokatoimittajien yhteishanke sisältää käytännössä kokeiltuja reseptejä,
kaupunkiporvariston ruokaa ja kattauksia 1700-luvun lopulta 1990-luvulle. Ruokaohjeet liittyvät
tiettyihin henkilöihin, perheisiin ja sukuihin. Mukana ohjeet mm. seuraaviin ruokalajeihin ja
pitopöytiin: Topeliuksen nahkiaiset, Malla af Schultenin hääpidot, Runebergien kotikutsut, kutsut
kenraalikuvernööri Heidenin kunniaksi, Jacobssonin joulupöytä, Wolkoffin pääsiäispöytä,
Pohjanhovin lappilaismenu ja Juuso Waldenin menu. Pitopöydät on kuvattu aidoissa miljöissään.
Ruokaohjeisiin liittyy myös aikakaudelle tyypillisten juomien suosituslista. Kerrassaan upea
ruokakirja! Runsas nelivärikuvitus.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.