+ / - Hover over image to Zoom

Kirkkoisä Augustinuksen syntikäsitys Confession-teoksessa (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 101ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Verkkokaupassa:
79,25

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 7 – 22 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 3,95 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 3,95 €
Toimitus kotiin alk. 4,95 €
Augustinuksen Confessiones, Tunnustuksia, on hänen toinen pääteoksensa. Sielun rauhaan pääseminen synnistä Jumalan edessä on kirjan suuri teema. Tähän lepoon pääsemiseen rovasti Olli on porautunut tässä opinnäytteessään, jonka hän teki 1983 Helsingin yliopistossa. Aihe on tärkeä kristitylle kuin diagnoosin tekeminen lääkärille, johtolangan löytyminen poliisille ja prosessin tunteminen alansa prosessi-insinöörille. Jokaista joka hänen Tunnustuksiensa ja opetuksiensa johdolla tähän aiheeseen yhä uudestaan paneutuu, Augustinuksen teologian ja Raamatun syvällinen tunteminen palvelevat löytämään yhä palkitsevammin aidon ja turvallisen pohjan sielunsa rauhalle Jumalansa edessä.

V. Olli suomensi v. 1989 latinasta pyhän Augustinuksen Vuorisaarnan selityksen, De sermone domini in monte, jonka Augustinus teki pappina v. 394. Sittemmin, v. 2009 Olli käänsi edelleen latinasta suomeen Augustinuksen neuvot, kuinka pyhää Raamattua on luettava ja kuinka sitä, mitä olemme sieltä löytäneet, on taidollisesti puhuttava eteenpäin, eli teoksensa Kristillinen opetus, De Doctrina Christiana, jonka Augustinus kirjoitti n. vv. 396-427.

Näissä töissä viitataan siellä täällä tähän tutkielmaan, jonka tekijä on nyt jälkitarkastanut ja lisännyt loppuun erillisiä kommenttejaan, säilyttäen kuitenkin alkuperäisen tekstin. Näin Augustinuksen ystäville ja kristinuskoon syventyville tarjotaan mahdollisuus paneutua yhä monipuolisemmin hänen ajatteluunsa ja synti-armo-käsitykseensä. Hänen lausumiensa ajatusten kohdat hänen teoksissaan mainitaan alaviittauksin, samoin niihin liittyvät Kristinopin kohdat.

Jälkikommenteiksi on liitetty mm. lyhyt katsaus eräisiin huomattaviin "linkkeihin" eli henkilöihin uskonpuhdistukseen asti, jotka ovat tuoneet hänen jälkivaikutustaan uusiin aikoihin, sekä yhteenveto Augustinuksen tuotannosta.

Tämän tutkielman Lukija suljetaan Herramme suosioon Augustinuksen sanoilla: credo ut intelligam, uskon, että ymmärtäisin.
EAN 9789529333738
Julkaisupäivä 2014
Julkaisuvuosi 2014
Alanimeke Pro gradu -tutkielma jälkitarkasteltuna
Kustantaja Valtteri Olli
Tekijä, kirjoittaja Olli, Valtteri
Sivumäärä 241
Henkilö aiheena Augustinus
ISBN-13 9789529333738
YKL 23.3
Tuoteformaatti Kovakantinen kirja
Kirjan saatavuus Saatavana, hankintatuote
Kirjan toimitusaika Toimitusaika 7 - 22 arkipäivää
Kirjan kieli suomi
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Anna palautetta myymälään tai verkkokauppaan:
Lähetä sähköpostia ›

Myymälöiden ja verkkokaupan
asiakaspalvelun yhteystiedot ›

Ohjeet

Täältä löydät ohjeet ja vastaukset
yleisimpiin kysymyksiin:
Katso usein kysytyt kysymykset ›
Lue asiakaspalvelun ohjeet ›

© SOK

Sivukartta
Käyttöehdot

SOK

PL 1
00088 S-RYHMÄ
Y-tunnus 0116323-1

Maksutavat: