Italialaiseen ruokajärjestykseen kuuluvat pikkupalat: stuzzichini tarkoittaa ruokahalun herättäjiä, antipasti puolestaan alkuruokia. Tämä kirja opastaa valmistamaan italialaisen keittiön innoittamia pikkusyötäviä kuten grillattuja tomaatti-mozzarellaleipiä, tuorejuustotäytteisiä parmankinkkurullia, täytettyjä sinisimpukoita, latva-artisokkia roomalaiseen tapaan, marinoitua parmesaania... Herkulliset pikkupurtavat sopivat tarjottavaksi moneen tilanteeseen, ja halutessaan niitä voi myös yhdistellä kokonaiseksi ateriaksi. Ruokaohjeet ovat ruotsalais-italialaisen keittiömestari Marco Baudonen, teksti Tomas Tengbyn ja makuhermoja kutkuttavan kauniit kuvat Bruno Ehrsin käsialaa.
- Tuotekoodi
- 9789518827835
- Paino (kg)
- 1.17
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Italialaiset pikkupalat
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.