Hotellivaraukset (Pehmeäkantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
38,86
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Hotellivaraukset-kirjassa käsitellään kaikki tärkeimmät asiat koskien hotellien toimintaa, tiloja, henkilöstön tehtäviä, palveluja, tuotteita ja laatuvaatimuksia.

Käsiteltäviä asioita ovat mm. hotellivarausten käsittely, hotellihuoneen varaaminen, Internet varauskanavana, hotellivarausten välittäjät, myyntikanavat ja ketjujen keskusmyyntipalvelut sekä erilaisten maksuvälineiden käsittely.

Hotelli- ja varausohjelmista esitellään Hotellinx Finland Oy:n Hotellinx Suite- ja Micros-Fidelion Opera-ohjelmistojen tärkeimmät ominaisuudet. Lukija opastetaan tyypillisten hotellien huonevaraustilanteiden ja esimerkkien avulla työskentelemään oikeaoppisesti hotelliohjelmilla.

Tässä uudistetussa painoksessa painotetaan hotelliketjujen käyttämiä varausportaaleja ja esitellään online-varauksia hoitavia yrityksiä ja niiden jakelutievaihtoehtoja.

Runsaasta materiaalista huolimatta kirja on pyritty tekemään mahdollisimman helposti lähestyttäväksi runsaiden kaavioiden, taulukoiden ja kuvaruutukaappausten avulla. Kirjaan liittyy harjoitteluaineistoa Internetissä.

Hotellivaraukset-kirja on tarkoitettu hotellipalvelujen oppikirjaksi matkailualan sekä hotelli- ja ravitsemisalan opiskelijoille ammattikorkeakouluissa, ammatillisissa oppilaitoksissa ja aikuiskoulutuksessa. Kirja soveltuu myös itseopiskeluun ja käsikirjaksi tai itsenäiseen harjoitteluun ennen kaikkea hotellin vastaanotossa tai hotellin eri osastoilla jo työskenteleville.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.