Siirry suoraan sisältöön

Prisman Asiakasomistajapäivät ke-su 17.-21.4. verkkokaupassa ja myymälöissä!

Lue lisää

Hirvenlihaa perinteisesti ja modernilla otteella Hyvät raaka-aineet ovat onnistuneen illallisen perusta, ja riista on erinomaista lähiruokaa. Jos metsästysonnea riittää, herkullisen päivällisen voi valmistaa hirven lisäksi peurasta, villisiasta, jäniksestä taikka fasaanista. Tässä kirjassa esitellään sekä perinteisiä että uusia tapoja valmistaa riistaruokia. Kaninpaistin voi tarjota viskikastikkeessa, ja peuranpaistista voi loihtia mehevän peuraraguun kuminan, valkoviinin ja fenkolin kera. Vai maistuisiko seurueellesi mehevät hirviburgerit tai chilillä maustetut hirvimakkarat? Vähärasvainen riista yhdistyy hienosti monenlaisiin makuihin maailmalta, ja hirvenlihasta voi hyvin valmistaa myös afrikkalaisia bobotie-paistoksia. Tärkeintä on, että kokki osaa valita oikean kypsennystavan oikealle ruhonosalle, ja siihen annetaan tässä kirjassa vinkkejä. Myös luut hyödynnetään, sillä niistä saa pitkään hauduttamalla herkullisen punaviinikastikkeen. Näistä ohjeista pitävät sekä perhe että metsästyskaverit!

Levén, Hirvipataa ja muita riistaherkkuja

Asiakasomistajahinta
28,94 €

Normaalihinta 34,05 €

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.