Kun Pohjolan lyhyt kesä on kauneimmillaan, ei keittiömestarikaan halua hikoilla hellan ääressä. Christer Lingström luottaakin yksinkertaisuuden voimaan kesäherkkuja loihtiessaan. Tuoreista raaka-aineista syntyy ihania alku-, pää- ja jälkiruokia vähällä vaivalla. Mukana on myös perusteelliset grillausohjeet. Ruotsin tunnetuimpiin kokkeihin kuuluva Christer Lingström isännöi Sollentunassa Edsbackan krouvia, jolla on ainoana ruotsalaisravintolana kaksi Michelin-tähteä. Poimintoja kirjan ohjeista: Lämmin bulgurisalaatti - Grillatut sinisimpukat - Marinoitu maissikananpoika - Pekoniperunat - Gratinoitu kukkakaalivuoka - Juurestangot - Rosmariini-valkosipulimarinadi - Munakoisotahna - Raparperisorbetti savariinin kera - Italialainen marenki - Paistetut omenat
Herkullista kesäruokaa
Normaalihinta 32,30 €
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.