Siirry suoraan sisältöön

Prisman Asiakasomistajapäivät ke-su 17.-21.4. verkkokaupassa ja myymälöissä!

Lue lisää

Nykyään elämme vanhemmaksi kuin koskaan aikaisemmin ja siksi on tärkeää pitää aivot nuorina mahdollisimman pitkään. Tärkeimmät aivojen kuntoon vaikuttavat tekijät ovat ravinto, fyysinen aktiivisuus ja virikkeet. Oikea ravinto pitää aivot terveinä ja aktiivisina, väärä ravinto taas nopeuttaa vanhenemista. Herkkuja aivojen terveydeksi -keittokirjasta löytyy nopeita ja helppoja ruokaohjeita sekä arjen kiireeseen että juhlapöytään. Kirja sisältää aamiais-, lounas- ja päivällisruokaohjeita sekä herkullisia jälkiruokia leivontaohjeita unohtamatta. Joka aterialla kannattaa syödä aivoruokaa, joka ravitsee, hoitaa ja hellii aivoja ja pitää ne hyvässä kunnossa. Kirjan tekijä on Lundin yliopiston lääketieteellisen ja fysiologisen kemian professori Charlotte Erlanson-Albertsson, joka kertoo myös jokaisen ruokaohjeen yhteydessä sen terveysvaikutuksista.

Erlanson-Albertsson, Herkkuja aivojen terveydeksi

Asiakasomistajahinta
35,87 €

Normaalihinta 42,20 €

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.