Entistä parempaa gluteenitonta leipää (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 162ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
28,39

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 0 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej haluavat, että myös keliaakikot ja muista syistä viljoja välttävät saavat nauttia hyvästä, tuoreesta leivästä.

Toisessa leipäkirjassaan he jakavat uusimmat reseptinsä, leivontatekniikat ja ainekset, joilla syntyy maukasta ja koostumukseltaan erinomaista gluteenitonta leipää – niin mehevää ja kuohkeaa, ettei sitä erota perinteisellä tavalla leivotusta. Leipää, joka maistuu vähintään yhtä hyvältä kuin gluteenia sisältävät leivät.
Kauniisti kuvitetut sivut tarjoavat silmänruokaa, paljon vinkkejä gluteenittomaan leivontaan sekä ohjeet yli 40 leipäherkkuun patongeista hapanleipään.

Tekijät ovat aikaisemmin julkaisseet kolme gluteenittomaan leivontaan liittyvää teosta.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Bonus ostoista jopa 5 %
  3. 3 Lisäksi S-Etukortti Visalla 0,5 % maksutapaetua.
  4. 4 Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus S-ryhmän myymälään tai Postin pakettiautomaattiin.
  5. 5 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.