Siirry suoraan sisältöön

Teos sisältää kokonaisesityksen elintarvikkeiden tuotannosta, markkinoinnista ja valvonnasta. Tarkastelu käsittää sekä alkutuotannon että ravintoainesten jalostuksen muun muassa geenitekniikan keinoin. Kirjassa tarkastellaan oikeusjärjestyksen osa-alueita, joilla on merkitystä elintarvikkeiden valvonnan kannalta. Esitys rakentuu elintarvikkeiden eri vaiheiden, alkutuotannon, jalostuksen, valmistuksen, kuljetuksen, markkinoinnin ja jakelun mukaisesti. Teoksen yleisessä osassa tarkastellaan elintarvikesääntelyn eri osa-alueita ja niiden säädöspohjaa. Toisessa osassa tarkastellaan alkutuotannon, lähinnä maatalouden, monimuotoisen rakenteen asemaa. Muuntogeeninen viljely on eräs sääntelyn näkökulma, jota tarkastellaan erityiskysymyksenä erikseen. Kolmannessa osassa tarkastellaan elintarvikkeiden valmistuksen ja markkinoinnin terveydellistä ja turvallisuusperusteista valvontajärjestelmää. Neljännessä osassa selvitetään elintarvikkeisiin liittyviä vastuujärjestelmiä. Pääpaino teoksessa on osissa yksi ja kaksi.

Tuotekoodi
9789513751289
Paino (kg)
0.829
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Hollo, Elintarvikeoikeus - johdatus elintarvikesääntelyn perusteisiin

63,45 €
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.