Chef Santeri ja pallogrillauksen lyhyt oppimäärä (Kovakantinen kirja)

Chef Santeri ja pallogrillauksen lyhyt oppimäärä is rated 4.5 out of 5 by 2.
  • y_2016, m_12, d_2, h_7
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_1, tr_1
  • loc_fi_FI, sid_B9789522910400, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_prisma-fi
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 135ms
  • REVIEWS, PRODUCT
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
19,45
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Kesän hulvattomin ruokakirja pureutuu pallogrillauksen jaloon taitoon maustettuna reilulla hyppysellisellä huumoria ja rokkenrollia. Chef Santeri on lyönyt hynttyyt yhteen sarjakuvataiteilija Ville Pirisen ja valokuvaaja Anna-Liisa Nikuksen kanssa ja tuloksena on viihdyttävän opettava perusteos hienosta kesäharrasteesta, ensimmäinen suomalainen valo- ja sarjakuvakeittokirja. Hiiligrillaaminen edustaa slow foodia tässä ajassa. Siitä nautitaan, kun on aikaa ja halua palata isojen makujen äärelle. Chef Santeri opastaa kädestä pitäen niin grillin, hiilien kuin parhaiden raaka-aineidenkin valinnassa ja oikeaoppisessa käytössä, kieli poskessa, mutta ehdottoman tosissaan.

Kirjan puolensataa ruokaohjetta käyvät kattavasti läpi kesäisiä liha-, kana-, kala- sekä kasvisherkkuja, helppoja ja herkullisia lisukkeita tai jälkiruokia unohtamatta. Ohjeet ovat helposti lähestyttäviä, selkeitä perusjuttuja, tinkimättömästi ja yksinkertaisesti hyvää! Kirja tarjoaa ahaa-elämyksia niin paatuneille grillin päivettämille äijille kuin pallogrillauksen aloittelijoillekin. Chef Santeri Vuosara on gastronomian sekatyömieheksi itseään tituleeraava tamperelainen kokki, illallispalveluyrittäjä ja ruokakirjailija. Santerin edellinen kirja Rakkaat juurekset on läpileikkaus parhaista suomalaisen maan antimista. Ville Pirinen on palkittu sarjakuvapiirtäjä, kuvittaja ja muusikko. Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja, jonka kolmas keittokirja tämä teos on.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.