Avioliitto evankeliumin valossa (Pehmeäkantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
12,49
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 9 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Tämä kirjanen ei ole tarkoitettu kenellekään yllytykseksi ottamaan avioeroa. Ei siinäkään tapauksessa, vaikka pätevät syyt siihen oikeuttaisivat. Avioero on aina onnettomuus. Siitä kärsivät molemmat osapuolet ja heidän lapsensa. Avain tasapainoiseen elämään on molemminpuolinen anteeksiantamus vaikeissakin tapauksissa.

Tämä pieni kirjanen on kirjoitettu tarkoituksella saattaa oikeutta viattomalle osapuolelle silloin, kun avioliitto on ajautunut karille ja avioero on jo tapahtunut; varsinkin koska se on joillekin tapahtunut heidän uskoon tulonsa jälkeen. Onnettomuuden uhreille annetaan yleensä ensiapua, mutta avioeron uhreille on lisätty ahdistusta ja vaikeuksia väärän ajattelun ja puolinaisen Raamatun tuntemisen ja siihen syventymisen kautta. Näitä syyttömästi kärsiviä haluan lohduttaa ja auttaa. Heitä on syytä rohkaista eikä missään tapauksessa sitoa ja tuomita. Meidän tulisi rakastaa heitäkin niin kuin itseämme ja nähdä itsemme heidän asemassaan.

Avioliitossaan kärsineitten ja kärsivien puolesta pyydän nyt puheenvuoroa. Teen sen tällä kirjasellani, ja uskon, että sen sanoma herättää vastuuntuntoa kaikissa niissä, jotka aikovat avioliittoon tai ovat jo siinä, toiset ehkä jo uhkaavan eron ajatuksissakin. Toivon kirjasessani olevien ajatusten ja Jumalan Sanan estävän monia avioeroja. Onnettomuuden jo tapahduttua se haluaa rohkaista lyötyä näkemään, mitä Raamattu asiasta sanoo, ja se on kaikessa ratkaisevaa.

- Veikko Lähde kirjansa alkusanoissa

"Veikko Lähteen kirja on tänäänkin erittäin ajankohtainen ja koskettava. Tuokoon se siunausta ja toivoa kaikille niille, jotka kamppailevat näiden elämänasioiden keskellä."

- Martti Kallionpää, seurakunnan johtaja, Seinäjoki
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.