Asiakaspalvelu

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen

Rekisteröityneelle käyttäjälle voidaan tarjota kohdennettuja etuja, tiedotteita ja tuotevinkkejä aiempaan verkkokauppa-asiointiin perustuen. Käyttäjän hyväksymän luvan mukaan asiakastietoja voidaan käyttää kohdennettuun tiedottamiseen ja markkinoimiseen sähköpostitse ja tekstiviestitse. Rekisteröitynyt käyttäjä voi milloin tahansa hyväksyä tai kieltäytyä vastaanottamasta viestejä "Omat tiedot" -sivulla. Rekisteröityä voit verkkokaupan ylälaidasta. Tunnistaudu asiakasomistajaksi käyttämällä pankkien TUPAS tunnistuspalvelua. Tunnistuspalvelun käyttämiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Ainoastaan TUPAS tunnistuspalvelua käyttämällä olet oikeutettu saamaan ostoistasi Bonukset.

Omat tiedot

Kirjautuneena verkkokaupan käyttäjä voi seurata ”Omat tiedot” -sivulta tilauksen etenemistä ja selata aiempia tilauksiaan. Suosittelemme verkkokaupan käyttäjille rekisteröitymistä ennen tilauksen tekoa. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee hallinnoimaan asiakkuuttaan ja päivittämään omia tietojaan. Osoite- ja yhteystiedot tallennetaan rekisteröitymisen yhteydessä verkkokaupan asiakastietokantaan eikä käyttäjän tarvitse tilausta tehdessä kirjoittaa tietoja uudelleen. Rekisteröityminen ei edellytä asiakasomistajuutta, vaan kuka tahansa voi rekisteröityä verkkokauppaan.

Bonuksen kertyminen

Voit saada Bonusta ja maksutapaetua verkkokauppa-ostoksistasi, kun rekisteröidyt verkkokauppaan ja liität tunnukseesi S-Etukortin tiedot (TUPAS tunnistautuminen). Bonus on 1-5 % osuuskaupan omistajatalouden kuukauden Bonusostoista. Lisäksi saat myös maksutapaetua (0,5 %), kun maksat verkkokauppaostoksesi S-Etukortti Visalla tai S-Pankin verkkopankkimaksulla. Voit halutessasi asioida verkkokaupassa myös rekisteröitymättä. Verkkokaupan tunnukset ovat yhteiskäyttöiset S-kanavan tunnusten kanssa.

Verkkokauppa ei valitettavasti voi jälkikäteen lisätä ilman asiakasomistajatietoja tehtyjä ostoksia omistajatalouden kuukauden Bonusostokertymään. Jos sinulla ei vielä ole S-Etukorttia, voit liittyä osuuskaupan omistajaksi täältä.

Yrityskorteilla maksetut ostot eivät kerrytä Bonusta tai maksutapaetua. Bonus ja maksutapaetu ovat vain henkilöjäsenille eli asiakasomistajille tarkoitettu etu, joka myönnetään heidän yksityistalouteensa liittyvistä ostoista. Bonusta tai maksutapaetua ei siis makseta yhteisöjäsenille eikä Bonus ja maksutapaetu kerry yrityskorteilla maksetuista ostoista.