Asiakaspalvelu

Rekisteröityminen

Saat verkkokaupan ostoksistasi bonusta, maksutapaetua ja asiakasomistajatarjouksia, kun rekisteröidyt verkkokauppaan ja liität tunnukseesi S-Etukortin tiedot (TUPAS tunnistautuminen). Edut kirjautuvat vain rekisteröityneille käyttäjille. Voit halutessasi asioida verkkokaupassa myös rekisteröitymättä. Verkkokaupan tunnukset ovat yhteiskäyttöiset S-kanavan tunnusten kanssa.

Kirjautuneena verkkokaupan käyttäjä voi seurata ”Omat tiedot” -sivulta tilauksen etenemistä ja selata aiempia tilauksiaan. Suosittelemme verkkokaupan käyttäjille rekisteröitymistä ennen tilauksen tekoa. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee hallinnoimaan asiakkuuttaan ja päivittämään omia tietojaan. Osoite- ja yhteystiedot tallennetaan rekisteröitymisen yhteydessä verkkokaupan asiakastietokantaan eikä käyttäjän tarvitse tilausta tehdessä kirjoittaa tietoja uudelleen. Rekisteröityminen ei edellytä asiakasomistajuutta, vaan kuka tahansa voi rekisteröityä verkkokauppaan.

Rekisteröityneelle käyttäjälle voidaan tarjota kohdennettuja etuja, tiedotteita ja tuotevinkkejä aiempaan verkkokauppa-asiointiin perustuen. Käyttäjän hyväksymän luvan mukaan asiakastietoja voidaan käyttää kohdennettuun tiedottamiseen ja markkinoimiseen sähköpostitse ja tekstiviestitse. Rekisteröitynyt käyttäjä voi milloin tahansa hyväksyä tai kieltäytyä vastaanottamasta viestejä "Omat tiedot" -sivulla.

Rekisteröityä voit verkkokaupan etusivun ylälaidasta. Tunnistaudu asiakasomistajaksi käyttämällä pankkien TUPAS tunnistuspalvelua. Tunnistuspalvelun käyttämiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.
 Ainoastaan TUPAS tunnistuspalvelua käyttämällä olet oikeutettu saamaan ostoistasi Bonukset!  

Sivun alkuun
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Anna palautetta myymälään tai verkkokauppaan:
Lähetä sähköpostia ›

Myymälöiden ja verkkokaupan
asiakaspalvelun yhteystiedot ›

Ohjeet

Täältä löydät ohjeet ja vastaukset
yleisimpiin kysymyksiin:
Katso usein kysytyt kysymykset ›
Lue asiakaspalvelun ohjeet ›