+ / - Hover over image to Zoom

Annetaan (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 114ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Verkkokaupassa:
42,25

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 7 – 22 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 3,95 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 3,95 €
Toimitus kotiin alk. 4,95 €
USA:n entinen presidentti Bill Clinton on kirjoittanut kirjan kansalaisaktivismista ja yleishyödyllisestä toiminnasta. Kirja julkaistaan syyskuussa USA:ssa sekä maailmanlaajuisesti.

ANNETAAN - Miten jokainen meistä voi muuttaa maailmaa on innostava kirja siitä, miten yksittäisen ihmisen ponnistelut voivat pelastaa ihmishenkiä ja ratkaista ongelmia. Se valaisee vaikuttavin esimerkein niin kansalaisten kuin yritysten aktiivisuutta tämän ajan maailmassa.

"Olen tehnyt parhaani, jotta tämä kirja toisi esiin sen, mitä olen nähnyt ensisijaisesti oman järjestöni työn kautta Afrikassa ja ympäri maailman: sen, että kaikenlaisella antamisella voi olla perustavanlaatuinen, positiivinen vaikutus", sanoo presidentti Clinton. "Kaikki se hyvä, jota niin monet yksittäiset ihmiset ja kolmannen sektorin järjestöt ovat saaneet aikaan, on todistanut minulle, että lähes jokainen meistä tuloihin, käytettävissä olevaan aikaan, ikään ja taitoihin katsomatta voi tehdä jotain muiden hyväksi ja siinä samalla vahvistaa inhimillisyyden säiettä".

ANNETAAN valaisee useiden ihmisten ja järjestöjen työtä. Toiset ovat kuuluisia, toisista lukijat kuulevat ensimmäistä kertaa. Kaikki kuvastavat kuitenkin globaalia, kolmannen sektorin yleishyödyllisen aktiivisuuden nousua. Heidän ihmeelliset tarinansa osoittavat, että antamisella on useita muotoja, ja kirja korostaa sitä, että ajan, osaamisen, tavaroiden ja ideoiden antaminen voi olla aivan yhtä tärkeää kuin rahan lahjoittaminen.

Clinton kirjoittaa siitä, miten antaminen voi muuttaa ihmisten elämää; hän kertoo miehistä ja naisista, jotka ovat jättäneet uransa yrityksissä ja tyydytyksestä, jota uudet hankkeet ja järjestötyö heille tuottavat. Clinton puhuu markkinoiden järjestämisestä yleisen hyvän suuntaan ja esittelee edistyksellisiä yrityksiä, jotka tekevät hyvää työtä: korostavat vihreitä arvoja, työllistävät avustusten varassa eläviä ihmisiä ja ponnistelevat kunnon palkkojen ja työolosuhteiden saamiseksi kaikille. Clinton puhuu myös valtion roolista ja sanoo, että kun hallinto toimii hyvin, kansalaisten panostus voi edistää ja täydentää sen työtä. Kun se taas ei toimi, ihmiset joutuvat käyttämään aikaa, rahaa, tietojaan ja osaamistaan hallituksen linjan muuttamiseen, parantamiseen tai suojelemiseen. Hän korostaa sitä, mitä me yksilöinä voimme tehdä, millaisia askelia voimme kaikki ottaa ja missä määrin meidän tulisi huomioida antaminen ja sen tärkeys.

Presidentti Clintonin aiempi kirja My Life (Elämäni, Wsoy 2004) on kaikkien aikojen myydyimpiä elämäkertoja.
EAN 9788792089038
Julkaisupäivä 2007
Julkaisuvuosi 2007
Alanimeke miten jokainen meistä voi muuttaa maailmaa?
Kustantaja Nordstrom
Tekijä, kirjoittaja Clinton, Bill
Kääntäjä Milonoff, Aleksi
Sivumäärä 238
Asiasana anteliaisuus, auttaminen, avustustoiminta, hyväntekeväisyys
ISBN-13 9788792089038
YKL 30.7
Tuoteformaatti Kovakantinen kirja
Kirjan saatavuus Saatavana, hankintatuote
Kirjan toimitusaika Toimitusaika 7 - 22 arkipäivää
Kirjan kieli suomi
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Anna palautetta myymälään tai verkkokauppaan:
Lähetä sähköpostia ›

Myymälöiden ja verkkokaupan
asiakaspalvelun yhteystiedot ›

Ohjeet

Täältä löydät ohjeet ja vastaukset
yleisimpiin kysymyksiin:
Katso usein kysytyt kysymykset ›
Lue asiakaspalvelun ohjeet ›

© SOK

Sivukartta
Käyttöehdot

SOK

PL 1
00088 S-RYHMÄ
Y-tunnus 0116323-1

Maksutavat: