Ajankohtaista

REG-liukuovien suunnitteluohjelma, Hyllykallio

REG-suunnitteluohjelma kokeile

Suunnittele itse netissä oma liukuovikomero uuden suunnitteluohjelmamme avulla!

Nyt sinulla on mahdollisuus suunnitella REG:in juuri sinulle sopiva liukuovikokonaisuus helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmallamme. Valitse liukuovien määrä ja millintarkat mitat. Valitse ovimallit valmiista pohjista tai suunnittele ne itse käyttämällä jakolistoja. Viimeistele kokonaisuutesi mieleisilläsi profiilisävyillä, liukuovien hidastimilla, peitelevyillä ja pintamateriaaleilla.

Voit tallentaa suunnitelmasi palvelimelle ja palata muokkaamaan sitä silloin kun sinulle sopii. Voit myös jakaa suunnitelmasi ystävillesi Facebookin ja Twitterin välityksellä. Lähetä myös komerokoodisi sähköpostiisi, jotta se pysyy tallessa.

Kun otat komerokoodin mukaasi Prismaan,  suunnittelija saa avattua suunnitelmasi omalla suunnitteluohjelmallaan. Siitä on helppo jatkaa mieleisesi säilytysjärjestelmän suunnittelua valmiiksi asti.

Siirry tästä REG liukuovien suunnitteluohjelmaan ->

HUOM! Suunnittelujärjestelmä toimii parhaiten Google Chrome - ja Mozilla Firefox -selaimilla. Vanhemmissa Internet Explorerin versioissa suunnitteluohjelma ei toimi.


Haluamme kuulla mielipiteesi suunnitteluohjelmasta

Kehittääksemme REG liukuovien suunnitteluohjelmaa, haluamme kuulla mielipiteesi sen toimivuudesta. Lähetä palautetta tästä linkistä. Mikäli sinulla on kysymyksiä ohjelmasta, voit lähettää myös ne saman linkin lomakkeella.

 

Ohjeet suunnitteluohjelman käyttöön

Mittatilausliukuovien suunnitteluohjelma on viimeisintä ohjelmointiteknologiaa, ja se on  helppokäyttöinen ja käyttäjää opastava. Jokaiseen vaiheeseen saat ohjeita kysymysmerkkiä klikkaamalla.

Ohjelma huomioi tuotteiden valmistamiseen liittyvät rajoitukset ja tarjoaa valittavaksi vain sellaisia tuotevaihtoehtoja, jotka ovat antamiisi mittoihin sopivia. Ks esimerkki: ylimpänä valittuun aukkomittaan ohjelma tarjoaa valittavaksi ne ovimäärävaihtoehdot, jotka ovat valmistettavissa. Ohjelma sisältää myös esivalintoja, jotka helpottavat ja nopeuttavat suunnittelua. Niille, jotka haluavat suunnitella ryhmän täysin mieleisekseen, ohjelma tarjoaa mahdollisuuden muokata valintoja ja materiaaleja lähes täysin vapaasti.

Valintoihin perustuva hinta päivittyy reaaliaikaisesti, ja se auttaa löytämään oikean vaihtoehdon jokaiselle kukkarolle.

Ainutlaatuinen komerokoodi


Kun tallennat suunnitelman palvelimellemme, voit palata muokkaamaan sitä milloin vain. Juuri oman suunnitelmasi avaamiseen annamme ainutlaatuisen ”komerokoodin”. Koodi lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta löydät sen tarvittaessa.

Voit myös jakaa uniikin suunnitelman ystäviesi nähtäväksi Facbookissa tai twitterissä tai lähettää sen sähköpostissa. Mikäli sähköpostiin lähetettävässä koodissa on "#"-merkki, ota se pois niin suunnitelmasi latautuu oikein.

Jos jatkat suunnitelmaasi tekoa ja liukuovikomeron hinta ei päivity, paina selaimesi päivitysnappia. (Osoiterivin vieressa oleva nuoli )

Ota yhteyttä lähimpään REG-liukuovien tai -komeroiden myyjäämme ja sovi aika. Kun otat komerokoodin mukaasi, suunnittelija saa avattua suunnitelmasi omalla ohjelmallaan ja voitte suunnitella ovien taakse mieleisenne säilytysjärjestelmän. Saat kirjallisen tarjouksen, jossa on mukana myös kuvat. Kauppa on helppo tehdä vaikka saman tien.

Sivun alkuun