Siirry suoraan sisältöön
telia prepaid 1

Huoleton ja laskuton Telia Prepaid

Löydät sen nyt Prismoista. Käy hakemassa omasi vaikka tänään.

Saat nyt Prisman myymälöistä Telia Prepaidin valmiiksi ladattuna. Siinä on Suomen suurin seitsemän euron alkusaldo, jolla voit soittaa, lähettää tekstiviestejä sekä tietysti käyttää nettiä. Saatavuus vaihtelee myymälöittäin.

Näin se toimii:

  1. Nouda valitsemasi Telia Prepaid -paketti myymälästä. Löydät sen yleensä kodintekniikan ja viihteen osastolta.

  2. Kun tuote on maksettu Prisman kassalla ja siitä on luettu pitkä avauskoodi, Telia Prepaid aktivoituu. Ilman koodin lukemista järjestelmään SIM-kortti ei toimi.

  3. Laita SIM-kortti puhelimeesi ja voit heti surffata netissä huolettomasti ja pitää vaivattomasti yhteyttä ilman kuukausimaksuja.

Prismoista löydät myös paketit lisälatauksiin. Hyödynnä niiden reilu etu!

Siinä on Suomen suurin alkusaldo!

Telia Prepaid -liittymän aloituspakkauksessa on valmiina seitsemän euron alkusaldo. Hinta on kuitenkin vain 4,90 €, joten saat todellista vastinetta rahalle. Alkusaldolla voit soittaa ja lähettää viestejä sekä tietysti käyttää nettiä. Puhelut ja viestit kotimaassa maksavat 0,066 €/min/kpl. Netin käyttö kotimaassa 0,01 €/Mt (maksimiveloitus 0,99 €/päivä).

Tässä ovat kaikki Prisman Telia Prepaid -tuotteet. Valitse omasi myymälässä.

Telia-Prepaid-Syksy-2023-Prisma-Some-1080x1080-nainen

Telia Prepaid on vastinetta rahalle

On monta hyvää syytä valita Telia Prepaid. Surffaat todella nopeassa 4G-verkossa jopa 100 Mbit/s nopeudella ja 5G-verkossa jopa 300 Mbit/s nopeudella mutta silti maksat pienen hinnan ja vain liittymän käytöstä. Puhelut ja viestit kotimaassa maksavat vain 0,066 €/min/kpl. Lisäksi saat prepaid-puhelinliittymän aloituspakkaukseen reilun 7 € aloitussaldon.

Telia prepaid toimii myös ulkomailla. Voit käyttää sitä Suomen hinnoilla myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Saksassa, Kreikassa, Italiassa ja Ranskassa.