Haku: "mehustin*" ei löytynyt tuotteita

Hakuvinkkejä

Huomaa!

  • Kun haet tuotteita Tuotehaulla, järjestelmä syöttää sanan loppuun automaattisesti tähden (*). Sitä on hyvä käyttää myös sanan alussa, esim. jos hakusana voi olla osa yhdyssanaa. Hakutulos on silloin kattavampi. Tuotehaku etsii hakemaasi sanaa Prisma.fi:ssä olevista tuotteista, ei muusta sisällöstä.

  • Prisma.fi:ssä ei ole koko Prisman myymälävalikoimaa. Esim pukeutumisen tuotteet löydät vain myymälästä. Kehitämme ja laajennamme sivujen sisältöä jatkuvasti.

Prisman kuvastot ja ilmoitukset

Ilmoitusten ja kuvastojen koontisivulle pääset klikkaamalla tästä tai sivun oikeassa reunassa olevasta, pinkistä Kuvastot-ja ilmoitukset -bannerista.

Prismojen sanomalehti-ilmoitukset löytyvät oikean reunan vihreäpohjaisten Lehti-ilmoitusbannereiden kautta. 

Tuotteiden saatavuus

Kun tuote näkyy valitun myymälän Prisma.fi-näkymässä, se kertoo, että tuote kuuluu kyseisen myymälän valikoimiin, mutta ei sitä, että tuotetta varmasti juuri nyt olisi hyllyssä. Ole hyvä ja varmista saatavuus tarvittaessa soittamalla Prismaan.  

Lisää tietoa

Jos tarvitset tuotteiden valintaan liittyvää tai muuta yleisempää tuotetietoa, saatat löytää hakemasi yhteishyva.fi –sivuilta. Kodinterra.fi:stä löydät laajan valikoiman mm. rakentamisen ja puutarhan tuotteita. S-kanavalta saat lisätietoja mm. asiakasomistajuudesta.