Ruoka

Prisma ruokakauppana

Edullista ruokaa – ihan joka päivä

Hyvä mutta halpa

Kun teet ruokaostoksesi Prismassa, voit luottaa, että kaikki tarvittava löytyy varmasti edulliseen hintaan. Pysyvästi edullinen hintataso merkitsee sitä, ettei sinun tarvitse juosta yksittäisten tarjousten perässä. Laaja, parhaimmillaan yli 20 000 tuotteen valikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan. Ja mikä parasta: mitä tahansa omaan ostoskoriisi kuuluukin, löytyy se Prismasta aina kilpailukykyiseen hintaan. S-Etukortilla kertyviä Bonuksia unohtamatta.

Helppoa ostamista

Arjen tärkeät tuotteet ja juhlahetkien herkut. Ne kaikki löytyvät Prisman laajoista valikoimista. Prismassa hoidat ostokset helposti: kaikki tarvittava löytyy saman katon alta. Tilavat pysäköintialueet, leveät käytävät ja selkeä hyllyjärjestys tekevät ostostenteosta helppoa – myös perheen pienimpien kanssa.

Sujuvaa suunnittelua

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi pöydässä. Foodie.fi -palvelussa voit tutustua kaikkien S-ryhmän ruokakauppojen valikoimiin tuote- ja hintatietoineen. Löydät palvelusta myös oman Prismasi. Foodiessa voit myös tehdä sähköisen ostoslistan, joka noudattaa oman myymäläsi hyllyjärjestystä. Lisätietoa Foodie.fi-palvelusta saat täältä tai Foodien verkkopalvelusta.

Seuraa meitä Facebookissa!

Prisman Facebook-sivun tykkääjänä saat uuden ruokaohjeen viikoittain: julkaisemme ruoka-aiheisen päivityksen joka torstai. Tutustu Prisman Facebook-sivuun.

Inspiraatiota ruoanlaittoon

Yli 4 000 ruokareseptiä ja menuehdotuksia. Maistuvimmat liharuoat, salaatit, keitot, kala- ja kasvisherkut sekä kakut ja muut leivonnaiset. Ohjeita ruoanlaittoon ja ravitsemukseen. Vinkkejä ja vertailuita valintojen tueksi. Tämän kaiken löydät Yhteishyvä Ruoka -sivustolta.

Sivun alkuun